26 Jun 2014

Raw 'til 4

Hej på er! De senaste två veckorna har jag ätit efter något som kallas Raw 'til 4, och det går helt enkelt ut på att man äter rå frukt och grönsaker fram till klockan 16:00, och sedan kan man äta lagad mat till middag. De flesta som äter Raw 'til 4 äter bara vegetarisk mat även till middag, men jag väljer att fortfarande äta en bit kött till mina middagar, blandat med både tillagade och råa grönsaker. Att ha en hälsosam livsstil handlar om att hitta en balans som man kan leva med långsiktigt, och att äta den typen av mat som passar just din kropp, och min version av Raw 'till 4 är något som just nu verkar fungera väldigt bra för mig.

Att äta Raw med enbart frukt och grönsaker är vad jag tror är det absolut bästa för våra kroppar. Det ger ren energi som kroppen snabbt kan ta åt sig och smälta, och man får i sig en oändlig mängd av vitaminer och mineraler. Dock känner jag att jag inte skulle kunna gå Raw till 100%. Jag tycker om mat alldeles för mycket för att ge upp vissa saker, men en Raw 'till 4 livsstil med kött inblandat till middag känns verkligen bra!

För er som är nyfikna på Raw 'til 4 kan jag tipsa om kanalen Raw NourishmentYouTube, och om ni vill veta mer om att leva en 100% raw vegan livsstil kan jag varmt rekomendera kanalen Fully Raw Kristina. Oavsett vilken teori man själv väljer att äta efter tycker i alla fall jag att det kan vara spännande att se och höra vad andra gör, så ta er gärna en titt :) 

Jag har filmat en matdagboksvideo där jag visar allt jag åt under en dag enligt min version av Raw 'til 4, så om ni vill se den, klicka här nere :) Det skulle göra mig jätteglad!


xo, Sanna

+ What's Cooking


Kommentarer

Skriv en kommentar
captchabottom