29 May 2014

Tips från Neve Cosmetics

Hej på er! Hoppas ni har en fin ledig dag :D Själv har jag suttit den senaste halvtimmen och scrollat igenom sortimentet hos Ecobeautystore.se och snubblade över ett naturligt mineralsminksmärke som heter Neve Cosmetics. De har ett fantstiskt stort utbud av smink, allt från basmakeup till ögonskuggor i alla färger du kan tänka dig! Jag måste erkänna att jag blev grymt frestad att lägga in en beställning, men jag ska tänka över saken och överlägga med mig själv innan jag bestämmer mig :P Här är i alla fall 3 produkter som lockar mig! Ni kan klicka på bilderna för att komma till produkten.Om någon av er har testat produkter från Neve Cosmetics får ni gärna kommentera och säga vad ni tycker!

Gå gärna in på Ecobeautyshops hemsida och kolla igenom sortimentet du också :) De har flera spännande märken med smink, huvård, hårvård, kroppsvård mm i flera olika prisklasser. Så det är definitift värt att ta en titt om du är på jakt efter någon ny naturlig och ekologisk skönhetsprodukt!


#1

Jag är en sucker för neutrala ögonskuggor, och sedan jag bytt till att endast använda naturliga och ekologiska produkter har jag inte använt någon ögonskugga alls. Så ni kan ju tro att det kliar i fingrarna nu när jag hittat den här! 10 naturliga mineralskuggor för 329 kr. Inte alls så farligt tycker jag! Något som är bra är att man även kan köpa alla Neve Cosmetics skuggor separat och sätta ihop en egen palette, vilket är jättebra om man vil blanda neutrala och mer färstarka nyanser :)

#2

Denna ögonbrynspenna verkar helt fantastisk! Man får två olika färger på pennan, en ljusare och en mörkare nyans och dessutom en spoolie-borste, i en och samma produkt! Just nu använder jag min brow powder gel från 100% Pure som jag verkligen gillar, men jag måste säga att denna penna lockar! Den kostar 105 kr och finns även i fler nyanser, så du kan hitta en som passar just dina ögonbryn.

#3

Sista produkten för idag är denna hudfärgade kajalpenna. Det är verkigen jättefint att lägga i vattenlinjen för att ljusa upp ögonen och får dig att se mer vaken ut på ett kick! Tidigare var jag väldigt förtjust i min nude kajal från Rimmel, så det är inte alls omöjligt att jag beställer hem en av dessa i framtiden! Denna kostar 95 kr :)

Vad står på din önskelista? Let me know :D

xo, Sanna

+ Fashion and Beauty


Kommentarer

Skriv en kommentar
captchabottom