8 May 2014

Naturliga nagellack från Scotch Naturals


Hej på er! Innan jag började byta ut mina skönhetsprodukter till naturliga och ekologiska alternativ hade jag en ordentlig samling nagellack. Egentligen många fler än nödvändigt. Med ett fint lack kan man snabbt och enkelt piffa till en outfit, speciellt eftersom jag älskar att klä mig i neutrala nyanser. Då kan en färgklick på naglarna verkligen göra stor inverkan!

Nu när jag letar efter naturliga nagellack har jag fattat tycke för märket Scotch Naturals. De har väldigt fina färger och har fått fina betyg av sina användare. Scotch Naturals är veganvänliga nagellack som är fria från ethyl- & butyl acetat, nitrocellulosa, aceton, och tungmetaller som är vanligt i konventionella nagellack. Många nagellack innehåller till och med cancerframkallande ämnen, vilket man undviker om man istället väljer ett naturligt alternativ.

Nagelacken från Scotch kostar 150 kr st, vilket för mig är väldigt mycket pengar för ett nagellack då jag är van att köpa mina för 39 kr på Gina Tricot (som förövrigt har väldigt bra nagellack om man använder konventionellt smink). Så trots det breda urvalet höll jag mig tillbaka och beställde bara två, Paisley Martini och Highland Fling. Jag blev även väldigt sugen på Leprechan Lynch, men det var tyvärr slutsålt.

Jag inväntar leverans med spänning och återkommer med en recension när jag testat lacken ordentligt. För den som är intresserad köpte jag mina Scotch-lack på Softskin.se. De har många fler färger än de på bilden ovan, det var bara några av mina favoriter :) Vilket Scotch-lack skulle du villa ha i din samling?


xo, Sanna

+ Fashion and Beauty


Kommentarer

Skriv en kommentar
captchabottom