30 Apr 2014

Tone it Up Bikini Series 2014


God morgon
kära läsare! Som några av er säkert redan vet så älskar jag att träna till videos från Tone it Up! Karena och Katrina lyckas verkligen göra träning både enkelt och roligt! Allt du behöver för att kunna hänga med i alla deras videos är en yogamatta och ett par hantlar :) Superenkelt och jättekul!

Nu har deras årliga bikiniserie dragit igång och jag har just slutfört mitt första träningspass. Varje tisdag i 8 veckor framöver släpper de en ny träningsvideo på sin YouTube-kanal som får dig redo för bikinisäsongen på ett kick, och igår kom alltså den första i årets bikiniserie ut. En riktigt bra video som riktar in sig på hela kroppen. Kan verkligen rekommendera den ifall ni som jag gillar att träna hemma.Jag har även anmält mig till deras Bikini Series via deras hemsida, toneitup.com. Det är helt gratis och då får man mail med träningsmaterial, roliga recept och motivationstips. Om ni känner att ni vill snygga till er kropp lite inför sommaren så finns länken till deras bikiniserie här. Det är alltså helt gratis :)

Nu ska jag mumsa i mig ett par jordgubbar och en smoothie för att boosta min kropp lite efter träningen. Ha en fortsatt trevlig dag! :D   

xo, Sanna

+ Health and Exercise


Kommentarer

Skriv en kommentar
captchabottom