29 Apr 2014

Min sminkkollektion: Konventionellt smink

Hej alla glada, fina människor!

Som ni säkert redan vet ska jag byta ut alla mina skönhetsprodukter till produkter av naturligt och ekologiskt ursprung, så jag tänkte att det kunde vara intressant att visa vilka produkter jag har och använder idag och i framtiden visa vilka produkter jag har bytt upp mig till :) Så här är en ganska lång och ingående video där jag visar alla mina sminkprodukter och berättar vad jag tycker om dem.

Några av mina favoritprodukter kommer jag länka till här, och om någon är intresserad av att köpa näst intill oanvända BareMinerals READY foundation i R110, R210, Urban Decay Naked eller Urban Decay Naked 2 för en billig peng så hör gärna av er! Eftersom jag ska byta till naturliga produkter så kommer jag inte ha användning för dem och jag tyckte det skulle vara dumt att slänga. Foundationerna från BareMinerals har jag bara testat en gång då de inte matchar min hudton, och Naked 1 och 2 har jag använt ett fåtal ggr :)FAVORITER:
TiKei mineralfoundation 
BareMinerals Touch Up Veil 
Collection concealer (Endast UK) 
Oriflame Wonder Lash Mascara
Elf Mineral Lipstick i "Party Pink"
Revlon Lip Butters
Gina Tricot Nagellack

Revlon och andra utländska märken som inte finns så lätt att få tag på i Sverige kan du bla hitta på http://craycray.se :D  

xo, Sanna

+ Fashion and Beauty


Kommentarer

Skriv en kommentar
captchabottom