28 Apr 2014

Naturligt & Ekologiskt smink från Naturisimo

Hej allihopa!

I fredags fick jag hem min beställning från Naturisimo.com, en engelsk sida som säljer naturliga och ekologiska skönhetsprodukter. Eftersom jag ska byta ut hela mitt skönhetsarsenal till naturliga och ekologiska produkter har jag sökt frenetiskt på nätet de senaste veckorna för att hitta de bästa märkena och produkterna. Jag snubblade över Naturisimo via Google och köpte 4 artiklar: en cake eyeliner från Nvey Eco och tre läppstift från Beauty Without Cruelty.

Denna eyeliner
hade jag även sett på svenska sidor och den verkar vara mycket omtyckt av de som testat den. Den kan användas aningen blöt eller torr, beroende på om man vill ha skarpa linjer eller en mer smokey look. Den är certifierad ekologisk och är tillverkad i Australien.

Anledningen till att jag valde att beställa denna produkt från Naturisimo framför en svensk sida är att priset var betydligt lägre i England. Naturisimo har även gratis frakt, och enligt min mening snabb leveranstid för att vara från utlandet, 5-9 arbetsdagar. Det ska bli spännande att testa denna och se om även jag kommer uppskatta den :) Eyelinern finns även i brunt för den som är intresserad.


Sen plockade jag även upp 3 st läppstift från BWC. Dessa naturliga läppstift har en högpigmenterad, mjuk och krämig formula som inte torkar ut läpparna. Jag testade Rosehip igår och den höll sig i timmar utan att blekna. Läppstiftet höll sig även perfekt i extrem hetta (behöll det på när jag ångade ansiktet :p) så det passar perfekt till heta sommardagar.

Något jag märkte med dessa läppstift är att de lätt överförs till glas eller koppar, så pussa inte någon annan på kiden om du inte vill de ska gå därifrån med ett stort pussmärke :) När läppstiftet så småningom fadeas, tex när man ätit osv, så lämnas en fin tint på läpparna, så en del av färgen finns fortfarande kvar.

På det hela taget är jag väldigt nöjd med kvalitén på dessa läpprodukter och jag ser fram emot att använda dem mer!


Pink Crush - En vackert rosalila nyans med fint pärlemorskimmer. En lite ovanlig nyans för den vågade.


Rosehip - Ett rödrosa läppstift med matt, krämig finish. Superfint till våren och sommaren!


Pomegranate - En härlig ceriserosa färng med matt, krämig finish. En fin statementfärg! 


Swatshes :) 

xo, Sanna

+ Fashion and Beauty


Kommentarer

Caroline skriver:

Vad tyckte du om nvey Eco? Jag har också tittat lite på dessa men inte vågat slå till.

https://ekologiskafamiljen.wordpress.com

Jag tycker de produkter jag testat varit super!


Skriv en kommentar
captchabottom